Beste tolk,

Door onderstaande gegevens in te vullen zorgt u ervoor dat u voortaan snel en gemakkelijk te vinden bent voor de tolkgebruiker.

Staat uw doeltaal nog niet in onze lijst, laat het ons direct weten via de contact-button op deze website. Staat uw doeltaal wel in onze lijst, vul dan alles in en vergeet niet ook een filmpje aan uw inschrijving te hangen waarin u laat zien wie u bent als tolk!

In dit filmpje laat u uw vaardigheid in de doeltaal horen en/of zien voor de tolkgebruiker. Zorg ervoor dat de gebruiker een goede indruk krijgt van uw vaardigheden, vergeet de brontaal niet ook even te laten horen of zien. Deze filmintroducties van tolken maakt deze zoekpagina UNIEK.

Gebruik deze kans en profileer u zelf liefst in ongeveer 1 minuut! Maak een filmpje en zet dit in eigen beheer op You-tube en vermeld hier de link (mag ook een beschermde en niet openbare link zijn). Lukt dit u niet neem contact met ons op en wij helpen u verder, mail ons uw filmpje via Wetransfer en wij verzorgen de link, dit kan ook.

Alle gegevens die u hier invult zullen openbaar te zien zijn op deze website, behalve uw straatnaam met huisnummer en KvK nummer. Het kvk nummer is puur voor het na kunnen kijken van de inschrijvingen op deze website door de beheerder. Wij willen hiermee zo goed mogelijk de ‘echtheid’ van de ingeschreven tolken waarborgen.

Wilt u uw adres niet precies bekend (openbaar) maken maar wel graag op deze pagina te vinden zijn voor klanten? Dan raden wij u aan om bijvoorbeeld het adres van de kerk bij u in de buurt te gebruiken of dat van het gemeentehuis. Zo bent u toch te vinden en weet een klant niet exact waar u eventueel woont. Wel kan een klant een inschatting maken van waarvandaan u moet komen reizen om een tolkopdracht te vervullen. De marker wordt zichtbaar op het opgegeven adres maar de straatnaam en het huisnummer worden nergens letterlijk zichtbaar.

Wilt u uw gegevens wijzigen gebruik dan de contact-button op deze website en mail ons uw wijziging. De beheerder zal de wijziging voor u doorvoeren.

Filmpje later toevoegen kan ook door het linkje aan ons te laten weten via het contactformulier wat u te zien krijgt na het aanklikken van de contact button op deze website.

Let op: U bent officieel alleen beëdigd wanneer u ook in het bezit bent van een WBTV-nummer!